Hava Durumu

20 metrelik uçurumdan aşağı uçtu

Gümüşhane'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil 20 metrelik uçurumdan aşağı uçtu. Olay yerine inen ekiplerin bulamadığı araç sürücüsü bir süre sonra bölgeye gelip ifade verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
20 metrelik uçurumdan aşağı uçtu
Gümüşhane kent merkezi Karşıyaka Mahallesi Vadi Sokakta ilerleyen otomobil kontrolden çıkarak yaklaşık 20 metrelik uçurumdan yuvarlandı ve Harşit Çayı Islah Projesi kapsamında yapılan beton setin önüne düştü. Sürücüsünün kendi imkanlarıyla aracından çıkarak olay yerinden uzaklaştığı kazayı bölgenin karşısında bulunan öğrenci yurdundaki bir öğrencinin aracın farlarını görüp 112 Acil Servis’e haber vermesi ortaya çıkardı. Harşit Çayına araç uçtuğu ihbarının alınmasının ardından bölgeye önce emniyet güçleri ve 112 Acil Servis ekipleri daha sonra da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Gümüşhane Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi. 

Olay yerine inen AFAD personelinin 29 AN 225 plakalı araçta kimsenin olmadığı tespit etmesinin ardından bu kez sürücüyü aramaya başlayan ekipler, plakadan araç sahibine ulaşmaya çalıştı. 

Hava sıcaklığının sıfırın altında 12 derece olduğu bölgede bir süre bekleyen ekipler daha sonra olay yerinden ayrılırken, aracıyla kaza yapan genç sürücü bir süre sonra gelerek bölgede bekleyen polislere ifade verdi. 

İfadesinde yoldaki buz nedeniyle aracın kontrolünü kaybederek yuvarlandığını, üşüdüğü için araçtan çıkarak ıslah çalışması kapsamında yapılan yürüyüş yolundan yürüyerek gittiğini belirten sürücü herhangi bir yarasının olmadığını beyan etti. 
Yüzme havuzu, öğrenci yurtları ve tamamlanan konutlarla ciddi bir nüfus potansiyeline sahip bölgeye ulaşımı sağlayan standartları çok düşük ve dar olan toprak yolda geçtiğimiz haftalarda da aynı şekilde bir öğrenci kayarak aynı yere düşmüştü. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.