Hava Durumu

Acemi askerin cansız bedeni denizden çıktı

Çanakkale'de acemi askerin cansız bedeni bugün balıkçıların ağına takılmış halde bulundu. Er'in neden ve nasıl hayatının kaybettiği konusunda tam bir bilgi edinilemedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acemi askerin cansız bedeni denizden çıktı
Çanakkale 116.  Jandarma Er Eğitim Alayı'nda acemi asker olarak vatani görevini yapan Turan Er'in cansız bedeni bugün balıkçıların ağına takıldığı haberi,  Bilecik'te yaşayan ailesini perişan etti.

İddialara göre, Çanakkale'da askerlik yapan Turan Er'in, dün gece yapılan sayımda birliğinde olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine Turan Er'in birlikteki komutanları acemi askeri bulmak için seferber oldular.

YAPILAN İNCELEMEDE CESEDİN TURAN ER'E AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bu sabah  Çanakkale açıkların balıkçıların ağına takılan erkek cesedinin, yapılan incelemeler sonrası Turan Er'e ait olduğu tespit edildi.

BİR ABİSİ BAYGINLIK GEÇİRDİ, DİĞERİ CAMLARI YUMRUKLADI

Turan Er'in  Bilecik  Bahçelievler Mahallesi Atakent Caddesi No: 51/1'de ikamet eden ailesine acı haberi 2.  Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında görevli bir binbaşı ve bir yüzbaşı verdi. Turan Er'in abisi Ramazan Er baygınlık geçirirken diğer abisi Tuncay Er ise; camları yumruklaması sonucu bileklerinde kesik oluştu.

ANNE-BABA PERİŞAN OLDU

Baba Ökkeş Er ve anne Perihan Er, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilirken, bayılan ve yaralanan abi  Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Eli kesildiği için kapını önüne dökülen abi Tuncay Er'in kanlarını ise; şehidin bir arkadaşı tarafından fırça ile temizledi.

NASIL ÖLDÜĞÜ BİLİNMİYOR

Turan Er'in neden ve nasıl hayatının kaybettiği konusunda tam bir bilgi edinilemedi. Cuma günü  Çanakkale'de yemin edecek olan acemi er Turan Er'in ailesinin de  Çanakkale'ye gitmek için hazırlık yaptıkları ve aslen Gaziantepli olan ailenin cenazeyi memleketlerine defnedileceği öğrenildi.

SON SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Turan Er'in sosyal medya hesabında "Kimseye sırtını dayamana gerek yok tek başına da ordu olabilirsin yaşamak için yalvarmana da gerek yok zaten eninde sonunda öleceksin" ve "Hayata dair hiçbir reaksiyon gösteremeyeceğin yer iki metre tahtanın içi ise o zaman dikkat edeceksin gidiş şekline" paylaşımlar gözleri çarptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.