Hava Durumu

Bavuldaki ceset parçalarının sırrı çözüldü!

İstanbul Büyükçekmece'deki boş arazide 10 gün önce bir valiz içerisinde bulunan erkeğe ait ceset parçalarının Iraklı iş adamı Mevlid Muhammed'e ait olduğu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bavuldaki ceset parçalarının sırrı çözüldü!
Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi'ndeki boş bir arazide 3 Temmuz Pazar günü, bir bavul ile yanındaki poşet içerisine konulmuş bir erkeğe ait ceset parçaları bulundu. Ceset, kimliğinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedin bulunmasından bir gün sonra Iraklı bir aile polise kayıp müraacatında bulundu.

KAÇIRIP FİDYE İSTEMİŞLER 

Aile, Mevlid Muhammed isimli kişinin kaybolduğu ve telefonla bilinmeyen bir numaradan arandıklarını söyledi. Aile, kendilerini arayan kişinin, "Muhammed'i kaçırdık. 1 milyon fidye vermezseniz öldürürüz" diye konuştuklarını söyledi. 



DNA'LAR ÖRTÜŞTÜ 

Bunun üzerine, savcılık talimatıyla Büyükçekmece'de bulunan ceset ile Iraklı aileden alınan kan örnekleri alınarak DNA testi yapıldı. Test sonucunda, DNA örneklerinin örtüştüğü ve öldürülen kişinin fidye için kaçırılan Mevlid Muhammed olduğu ortaya çıktı. 

LÜKS ARAÇ ARANIYOR 

Cesedin bulunduğu yerdeki kamera görüntülerini incelemeye alan polis, öldürülen iş adamının Mimaroba'ya lüks bir araçla bırakıldığını belirledi. Polis, aracın bulunması için çalışma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.