Hava Durumu

Çöpten bebek çıktı

Çekmeköy'de çöp konteyneri içerisinde terk edilmiş halde bulunan ve kaldırıldığı Beykoz Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren bebeğin sağlık durumu iyiye gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2015 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2015 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çöpten bebek çıktı
Çekmeköy'de çöp konteyneri içerisinde bulunan bebeğin sağlık durumu iyiye gidiyor. Beykoz Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren terk edilmiş bebek, Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilecek.

BEBEKTE AKCİĞER ENFEKSİYONU OLUŞMUŞ

Konuyla ilgili bilgi veren Beykoz Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu, bebeğin 2 Kasım günü polise gelen bir ihbarla çöp konteynerinin kenarına terk edilmiş vaziyette bulunduğunu ve ambulansla hastanelerinin Yeni Doğan Ünitesi Yoğun Bakım Servisi'ne getirilerek tedavisine başlandığını ifade etti.Bebeğin ilk geldiğinde soğuktan üşümüş, morarmış, aç, susuz ve perişan bir vaziyette olduğunu aktaran Erdoğdu, "Üşüdüğü için akciğer enfeksiyonu oluşmuş.

"BARIŞ TÜRKMEN" ADI VERİLDİ

Göbeği de rastgele kesildiği için göbek bağlantı yerinde enfeksiyon vardı. Serum takılarak ilk tedavisine hemen başlandı ve tedavisi düzenli olarak yapılıyor. Şu anda hastaneye geldiği durumdan daha iyi ama tedavisi daha bitmedi. Şu anda yoğun olarak enfeksiyon tedavisi yapılıyor. 1 hafta-10 gün içerisinde tedavisinin bitmesi planlanıyor.

Yoğun bakım ünitemizin verdiği emek ve tedavi sonrasında durumu geldiğinden daha iyi durumda" diye konuştu. Erdoğdu, Barış Türkmen adı verilen bebeğin, tedavisinin tamamlanmasının ardından savcılığın verdiği karar gereği Çocuk Esirgeme Kurumu'na verileceğini belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.