Hava Durumu

Eski eşi ile kayınvalidesine kurşun yağdırdı

Adana Kozan'da Mustafa A., nikahsız yaşadığı eski eşiyle konuşmak için gittiği evde eski eşi ve kayınvalidesine kurşun yağdırdı. Eski eş öldü, kayınvalide yaralı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski eşi ile kayınvalidesine kurşun yağdırdı
Adana'nın  Kozan ilçesinde Türkeli Mahallesi Emek Sokak'ta annesi Nahide Ünlü (63) ile birlikte yaşayan Zübeyde Ünlü (41), evin önünde otururken nikahsız yaşadığı eski eşi Mustafa A. (42)konuşmak için yanlarına gelerek 'sizinle konuşmak istiyorum' dedi.

KONUŞMAYI REDDEDİNCE KURŞUN YAĞDIRDI

Kayınvalide Nahide ve kızı Zübeyde 'konuşacak bir şeyimiz yok' diyerek evin içerisine kaçtılar. Mustafa A. da tabancayı belinden çıkartarak arkalarından kovalayarak tabanca ile ateş etmeye başladı. Mustafa A. kayınvalide ve eski eşi Zübeyde Ünlü'ye evin içersinde de kurşun yağdırmaya devam etti. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken eve gelen ambulanslarla yaralı Nahide ve Zübeyde Ünlü  Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ESKİ EŞ ÖLDÜ, KAYINVALİDE YARALI

Hastanede tüm müdahalelere rağmen Zübeyde Ünlü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ünlü'nün cesedi hastane morguna kaldırıldı. Nahide Ünlü'nün ise tedavisi devam ediyor.

ZANLI YAKALANDI

Polis hastane ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alırken olaydan sonra çevrede arama yapan polis, cinayet zanlısı Mustafa A. ve yanında bulunan bir kişiyi olayda kullandığı tabanca ile yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.