Hava Durumu

Kahreden haberler peş peşe geliyor! 6 kaza 6 ölü 27 yaralı

Türkiye'de okulların kapanması ve bayramın yaklaşmasıyla tatil kazaları da gelmeye başladı. 6 ayrı ilimizde meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kahreden haberler peş peşe geliyor! 6 kaza 6 ölü 27 yaralı
Ankara'nın Çubuk ilçesinde, otomobilin tıra çarpması  sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Yüksel Gültekin idaresindeki 06 BN 0683 plakalı  otomobil, Çubuk-Ankara karayolu Güldarpı mevkisinde kavşaktan yola giren Cevat  Akçay'ın kullandığı 21 GF 666 plakalı tıra arkadan çarptı.
 
Kazada, çarpmanın etkisiyle dorsenin altına sıkışan otomobilin  sürücüsü Yüksel ve annesi Kamile Gültekin (80) ile Raşit ve Uğur Gültekin  yaralandı. Araçta sıkışan Yüksel ve Kamile Gültekin, itfaiye ekiplerince  çıkarıldı. Yaralılar, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile  Akyurt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yüksel, Kamile ve Raşit Gültekin, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uğur Gültekin'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ÇANAKKALE: 1 ÖLÜ 2 YARALI

Çanakkale’nin Biga İlçesi’nde, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil yol kenarındaki dubalara çarptı, kazada camdan fırlayan 60 yaşındaki Umut Rençber öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.  
 
Kaza, dün saat 23.30’da Koruoba Kavşağı’nda meydana geldi. 62 yaşındaki Raşit Arıcıoğlu yönetimindeki 34 FN 0888 plakalı otomobil sürücüsü bilinmeyen nedenle direksiyon kontrolünü yitirdi. Araç, yol kenarında bulunan dubalara çarptı. Kazada sürücü Arıcıoğlu ve 63 yaşındaki Ali Rıza Kolivar ağır yaralanırken, ön yolcu koltuğunda oturan Umut Rençber camdan yola fırlayarak öldü. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından yaralılar ambulansla Biga Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi. Ölen Umut Rençber’in cesedi savcının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna gönderildi. 
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AYDIN: 9 YARALI
 

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, kavşakta otomobille cipin çarpışması sonucu 1’i ağır, 9 kişi yaralandı.
 
Kaza, saat 20.30 sıralarında Efeler Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, Fener Caddesi Kavşağı’nda meydana geldi. Mavişehir’den Altınkum yönüne giden Mehmet Sadık Nabız yönetimindeki 35 DA 5864 plakalı cip, kavşaktan dönüş yapmak isteyen Yusuf Şahin yönetimindeki 34 FDH 06 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Yusuf Şahin ile yanındaki Güldane Şahin, Belçim Ceren Gündüz ve Semra Gündüz, diğer araçtaki sürücü Mehmet Sıddık Nabız, Özlem Nabız, Zübeyde Nabız, Nazlıcan Karayel ve Gülendam Karayel yaralandı. 
 
Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Yusuf Şahin, Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

SİVEREK 12 YARALI
 
ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde karşı yönden gelen minibüse çarpmamak için sürücüsünün direksiyon kırdığı jandarma minibüsü, kontrolden çıkıp devrildi. Diğer minibüsün de aydınlatma direğine çarptığı kazada, 5’i asker, 12 kişi yaralandı.
 
Kaza, akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolunun 2’nci kilometresindeki Otogar Kavşağı’nda meydana geldi. İlçe merkezine giden jandarma minibüsünün sürücüsü, karşı yönden gelen, sürücüsü henüz belirlenemeyen 18 AZ 118 plakalı minibüse çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkarak devrildi. Diğer minibüs de yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. 
 
Kazada, Siverek İlçesi Jandarma Komutanlığı’nda görevli Soner Baz, RamazanTayboğa, Melihcan Öztürk, Sinan Özdemir ve Mehmet Can Değerli isimli askerler ile diğer araçtaki Emrah, Emel, Elif, Rafet, Baran, Seher ve Medine Kanar yaralandı.
 
Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.
 
KÜTAHYA: 2 ÖLÜ
 

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü. Kaza, Altıntaş-Yapılcan köyü üzerinde meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, sürücü belgesi olmayan B.C. (15) yönetimindeki 03 DC 870 plakalı otomobil, Serdar Yamık'ın (35) idarasindeki 43 HV 193 plakalı motosikletle çarpıştı.
 
Kazada, motosiklet sürücüsü Serdar Yamık, olay yerinde hayatını kaybederken, ilçenin tanınan esnaflarından 'Şaşkın bakkal' lakaplı Şükrü Genişler (86) ise, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırıldı. Genişler, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ehliyetsiz sürücü B.C., kaza sonrası güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

KONYA: 3 YARALI
 
Konya’nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin refüjdeki işaret levhalarına ve ağaçlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.  
 
Kaza, saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara-Aksaray yolu üzerinde H.İ.Ü. idaresindeki 34 LY 6457 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobilin refüjdeki işaret levhalarına ve ağaçlara çarpması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ile eşi D.Ü. ve çocukları S.A.Ü. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla Kulu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.