Hava Durumu

Karısının kendisi aldattığından şüphelenince...

İstanbul Sultangazi'de Serdar K., eşinin kendisini aldattığı şüphesi üzerine plan yaparak evi bastı. Eşi ve sevgisini beraber gören Serdar K., karısının aşığını bıçaklayarak öldürdü, kadın ise sokağa kaçarak kurtuldu

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2016 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2016 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karısının kendisi aldattığından şüphelenince...
Önceki gün saat 10.00 sıralarında Sultangazi'de yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Tekstil işinde çalışan iki çocuk babası Serdar K., eşinin kendisini aldattığı şüphesi üzerine plan yaptı. Serdar K., önceki Sabah işyerine gitmek için evden çıktı. Ancak sokakta gizlenip evini gözetlemeye başladı.

Bir saat sonra ise bir erkeğin eve girdiğini gördü. Kısa süre sonra evin zilini çaldı. Kapı açılmadı. Bunun üzerine kapıyı tekmeledi. Eşi Rukiye K. kapıyı açınca hızla içeri girdi. Mutfaktan aldığı bıçak ile odaları ve dolapların içini aradı. Banyoya girdiğinde ise eşinin sevgilisi evli ve 2 çocuk babası Sinan Y. ile karşılaştı. Sinan Y.'yi ART arda bıçaklayarak öldürdü.
 
Sevgilisiyle birlikte kocasına yakalanan Rukiye K. ise koşarak dışarı kaçtı. Böylelikle hayatını kurtardı. Sesleri duyan komşular olayı polise bildirdi. Eve gelen polis, Serdar K.'yı gözaltına alındı. Serdar K.'nın Zeytinburnu'nda oturdukları dönemde yine eşinin kendisini aldattığı şüphesiyle evini taşıdığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen koca tutuklanarak cezaevine konuldu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.