Hava Durumu

Katliamdan kurtulan Ebru'nun feryadı

Adana'da Ali Keklik'in bıçaklayarak öldürdüğü eşiSibel ile çocukları Okan ve Özgür Keklik'in cenazeleri yan yana toprağa verildi. Katliamdan kurtulan Ebru Keklik ise annesinin eşarbını elinden bırakmayarak, 'Anne' diye feryat etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Katliamdan kurtulan Ebru'nun feryadı
Merkez Sarıçam İlçesi'ne bağlı Yeşiltepe Mahallesi 2814 Sokak'ta oturan Ali Keklik, eşine şiddet uyguladığı için 3 ay uzaklaştırma cezası aldı. Cezası 26 Eylül'de sona eren Ali Keklik, evine dönüp eşi Sibel ile çocukları Okan ve Özgür'ü bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti.

Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi tamamlanan anne ile 2 çocuğunun cenazesi yakınlarına teslim edildi. Cenaze aracına konulan anne ile çocukları, dehşetin yaşandığı eve getirildi.

Yatılı okuldan izin alamadığı için hafta sonu evine gelemeyip, bu sayede katliamdan kurtulan Ebru Keklik, annesinin eşarbını elinden bırakmadı. Cenaze aracının yanına arkadaşlarının kolları arasında gelen genç kız, ailesini taşıyan araca sarıldı, gözyaşlarına boğuldu. 'Anne' diye feryat eden genç kızı, okul arkadaşları güçlükle teselli etti. Ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi, baygınlık geçiren kadınları komşuları teselli etmeye çalıştı. Bir süre evde bekletilen cenazeler, toprağa verilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü. Kılınan cenaze namazlarının ardından anne ve 2 oğlu, yan yana toprağa verildi.

Ailesinin 3 ferdini katlettikten sonra intihar eden yan Ali Keklik'in cenazesi ise toprağa verilmek üzere Kozan'a götürüldü.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.