Hava Durumu

Lüks cipte saldırıya uğrayan iş adamı mafya babası çıktı

Azerbaycan basını, İstanbul'da lüks cipinde infaz edilen kişinin Rövşen Lenkeranski (Aliyev) olduğunu iddia etti. Aliyev, Rusya'nın önemli kabadayılarından Ermeni asıllı Ded Hasan'ın ölüm emrini veren kişi olarak biliniyor. Aliyev aynı zamanda mahkemede babasını tutuklatan hakimi öldürmekle de tanınıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lüks cipte saldırıya uğrayan iş adamı mafya babası çıktı
İstanbul’da dün gece Beşiktaş’ta bir otelden çıkan Azerbaycan plakalı lüks cipe çapraz ateşle silahlı saldırı düzenlenmişti.
Saldırıda Azeri işadamı yaralanırken, şoförü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Azerbaycan basını bugün saldırıya uğrayan kişinin ünlü mafya lideri Rövşen Lenkeranski (Aliyev) olduğunu iddia etti.

Azerbaycan`ın İstanbul Başkonsolosluğu da Azerbaycan’da yayınlanan ölüm haberlerini şu an için gerçeği yansıtmadığını, kendilerine ölüm haberi ile ilgili bir bilginin gelmediğini açıkladı.

Rövşen Aliyev aslen Azerbaycan’ın Lenkeran şehrinde dünyaya geldi ve İtalya İnterpol’ü tarafından arananlar listesinde olduğu için soy ismini değiştirdi. Rusya`nın önemli kabadayılarından Ermeni asıllı Ded Hasan`ın ölüm emrinin Aliyev tarafından verildiği biliniyor. Aliyev aynı zamanda mahkemede babasını tutuklatan hakimi öldürmekle de tanınıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.