Hava Durumu

Markette önce taciz sonra dayak!

4 çocuk annesi Aslıhan Çamoğlu, markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradı. Sonra da dayak yedi. Yüzü tanınmaz hale gelen Çamoğlu, şikayetçi oldu. Saldırgan ise serbest kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Markette önce taciz sonra dayak!
Show Haber'e konuşan Aslıhan Çamoğlu, ''Canım çok yandı, orada hatta ölebilirdim de. Çünkü kimse yoktu. Hiç yok yere markete gidiyorsun, orada dayakla karşılaşıyorsun.ben onu tanımam, o beni tanımaz. İlk defa karşılaştım böyle bir şeyle de...'' dedi.

''DÜZGÜN YÜRÜ DEDİ''

''Yürüyordum ben arkam dönüktü onlara'' diyen Çamoğlu, ''O şey yaptı bana 'Arkanıza bakın' dedi, o zaman döndüm ben geri. 'Düzgün yürü' dedi bana. 'Döverim seni' dedi, 'Ben yürüyorum zaten' dedim. 'Nasıl dövüyorsun sen beni' dedim. 'Böyle dövülür' dedi, eline ne aldığını görmedim. Ağır bir şeyle vurdu kafama'' diye konuştu.

Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde Çamoğlu, önce saldırgana müdahale etmeye çalışıyor ama başarılı olamıyor.
Görüntülerde markettekilerin de Çamoğlu'na dayak atılırken müdahale etmediği görülüyor.

Çamoğlu, o anları şöyle anlatıyor: ''Orada duruyordu yine marketin kenarında, 'ben yaptım' diyordu orada soranlara. 'Haketti' dedi. Karışmak istemediler açıkçası daha sonra 'çık bayan dışarı' dedi bana. 'Birbirinizi dışarda yiyin' dedi bitanesi.''
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.