Hava Durumu

Öğrenci servisi TIR'la çarpıştı...7 ölü, 16 yaralı

Diyarbakır'da TIR ile öğrenci servisinin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında, aralarında öğrencilerin de bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi ise yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2016 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğrenci servisi TIR'la çarpıştı...7 ölü, 16 yaralı
Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde öğrenci taşıyan servis minibüsünün TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 7 kişi öldü, 16 kişi de yaralandı.

KATLİAM GİBİ KAZA

Edinilen bilgilere göre kaza, Kulp-Lice karayolu üzerinde bulunan Derya mezrasında meydana geldi. Kulp istikametine giden 21 DH 046 plakalı TIR ile karşı yönden gelen 68 KL 865 plakalı öğrenci servisi çarpıştı.
Kazada, aralarında öğrencilerin de bulunduğu 23 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Lice Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralılardan, 7'si burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 16 yaralının ise tedavisi sürüyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PARK HALİNDEYKEN ÇARPTI

Kazanın görgü tanığı bir vatandaş, öğrenci servisinin park durumunda olduğunu belirterek, "Servisin hiçbir suçu yok. TIR, Kulp tarafından gelirken, kendi şeridinden çıkıp, minibüse çarptı ve minibüs dereye yuvarlandı." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.