Hava Durumu

Yaşlı kadına 'altın sulu' soğuk duş!

İstanbul’da yaşlı bir kadın, “Sende nazar var. Altın suyuyla yıkanmalısın” diyen iki dolandırıcının kurbanı oldu. Gelininin bileziklerini kaptıran yaşlı kadın soluğu karakolda aldı ama altınlar çoktan ‘buharlaşmıştı’...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 06:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 06:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaşlı kadına 'altın sulu' soğuk duş!
Pendik'te, geçen yıl haziran ayında 63 yaşındaki Tamam S.’nin kapısını iki kadın çaldı.

Bir tanesi ‘Oturacak yer yok mu?’ deyince, Tamam S. iki kadını da içeri davet etti. Konuşma sırasında kadınlardan biri, Tamam S.’de nazar olduğunu, atmak için altınsuyunda yıkanması gerektiğini söyledi. Tamam S., evinde altını olup olmadığı sorusunu, “Bende yok ama gelinimde var” diye yanıtladı. Kadınlar altınları alıp getirmesini ama birine anlatırsa büyünün bozulacağını ve felç olacağını söylediler.

BEZLER DEĞİŞTİ

Gelinini evine giden Tamam S., rüyasında ‘altın suyuyla yıkandığında bel ağrılarının geçeceğini gördüğünü’ söyleyip, genç kadının 5 burma altın bileziğini alarak evine döndü.

Bekleyen kadınlar, altınları okuyup üfledikleri bir beze sarıp, el çabukluğu ile başka bir bezi Tamam S.’ye vererek dolaba koymasını istediler ve oradan ayrıldılar. Tamam S., bir süre sonra altınları gelinine geri vermek için dolaptaki bezi açtığında, bilezikler çıkmadı. Büyük şok yaşayan Tamam S. eşi ile gittiği karakolda kadınlardan birisini teşhis etti. Önceden sabıkası bulunan Fatma K. bulunamazken, hakkında 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı ve yakalama kararı çıkartıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.