Hava Durumu

Yaşlı kadının çürümüş cesedi bakın nerede bulundu

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde mahallelinin kötü koku şikayetiyle 78 yaşındaki Neşican Karabay’ın evine giden muhtar, yaşlı kadının çürümüş cesediyle karşılaştı. 

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 02:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 02:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaşlı kadının çürümüş cesedi bakın nerede bulundu
Olay, Karamürsel İlçesi Ereğli Mahallesi Bahriye Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bahariye Caddesi'nde ağır bir koku olduğunu şikayet eden mahalle sakinleri, durumu mahalle muhtarı Fevzi Çıtak’a haber verdiler. Muhtar Çıtak, sürekli olarak ilgilendiği ve takip ettiği alzheimer hastası Neşican Karabay (78) isimli yaşlı kadının evine geldiğinde çürüyen cesedini görünce hemen yetkililere haber verdi.

Ceset çürümeye başlamış

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri evde inceleme yaptı. Polis ekiplerine ifade veren mahalleli ise, Karabay’ın evine muhtarla birlikte girdiklerinde, yaşlı kadının kahvaltı sofrasının önünde yerde yattığını ve büyük ihtimalle kahvaltı yaparken rahatsızlanıp yaşamını kaybettiğini ifade ettiler. Olay yerine gelen Ambulans ve olay yeri inceleme ekipleri ise cesedin yaklaşık bir haftalık olduğunu ve çürümeye başladığını bildirdiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.