Hava Durumu

110 yaşındaki Şükriye nineye sürpriz ziyaret

Bursa’nın İnegöl İlçesi’ne bağlı Hocaköy Mahallesi’nde yaşayan 110 yaşındaki Şükriye Bayram’ı ilçe protokolü evinde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
110 yaşındaki Şükriye nineye sürpriz ziyaret
İçme suyu barajının temel atma töreni için İnegöl’ün Hocaköy Mahallesi’ne gelen Kaymakam Ali Akça, köyde 110 yaşında yaşayan bir kadının olduğunu öğrenince beraberindeki Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile birlikte onu ziyaret etti.

Protokol üyelerini karşısında gören Şükriye Bayram, "Allah'a çok şükür. Sizleri hep birada görmek bana mutluluk verdi" dedi, anılarını anlattı. Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatan Bayram, "Savaş sırasında annem beni korumak için kendisi siper olmuş. Beni kurtarmış. Atatürk’ü de gördüm. Atatürk öldüğünde 30 yaşının üstündeydim. Bu günleri gördüm Allah’a şükür. Cuma saati dualar ettim, Allah sizleri bana yolladı. Sizleri gördüm hamdolsun. Ne mutlu bana" dedi.

Kaymakam Ali Akça ise "Teyzemin maşallahı var. Allah sağlıklı ömürler versin. Teyzelerimizin duaları olduğu sürece Allah bu ülkeye ve millete inşallah zeval vermeyecektir. Sizlerin dualarıyla ayakta duruyoruz" dedi.

Veda sırasında Başkan Aktaş’ın "Devlet burada" sözlerine, Şükriye Bayram'ın "Devlet benim" diye cevap vermesi, herkesi güldürdü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.