Hava Durumu

Akvaryumdan evlenme teklifi

Bursa'da Sevgililer Günü dolayısıyla bir balık restoranına giden çiftler için hoş bir sürpriz hazırlandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2012 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2012 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akvaryumdan evlenme teklifi
Sevgililerini restorana getiren baylar, onlar için akvaryumdan evlenme teklifi yaptırdı. İlginç sürpriz karşısında bayanlar, adeta şaşkına döndü.

Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde bulunan Kocamanlar Balıkçılık, Sevgililer Günü'nde evliliği düşünen çiftler için ilginç bir program hazırladı. Özel gece için kız arkadaşları ile restorana gelen erkekler, önce yemek siparişlerini verdi. Bu sırada dev akvaryuma giren dalgıç, elinde 'Sevgililer Günü'nüz kutlu olsun' yazılı döviz ile müşterileri selamladı. Ardından erkeklerin, kız arkadaşları için sürpriz hazırladığı masanın önündeki cama ilerleyen dalgıç, 'Benimle evlenir misin' yazılı dövizi açtı. İlginç evlenme teklifi karşısında bayanlar adeta şaşkına döndü. Sürpriz evlenme tekliflerinin ardından erkekler, yanlarındaki yüzükleri "evet" diyen sevgililerinin parmaklarına taktı.

Müşteriler için ilginç bir program hazırladıklarını söyleyen Kocamanlar Balıkçılık'ın sahibi Maşallah Kocaman, "Bunu doğum günü kutlamaları için de yapıyoruz. Bugün Sevgililer Günü olduğu için böyle bir sürpriz hazırlamak istedik. Çok sayıda müşterimiz ilgi duydu ve kız arkadaşları için böyle bir sürpriz yapmak istediler. Herkes şaşırıyor" dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.