Hava Durumu

Alaşar’a modern hizmet binası

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce Alaşar Mahallesi’ne yapılan ek hizmet binası törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alaşar’a modern hizmet binası
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılışta yaptığı konuşmada, Bütünşehir Kanunu’nun getirdiği yenilikler ve yasa çerçevesinde yapılan hizmet ile yatırımlara işaret etti. Türkiye’de büyükşehir sınırları içerisinde yer alan bölgelerin tamamına ihtiyaçları nispetinde gereken bütün yatırımları yapan, ilk tarım ihracatını gerçekleştiren, köylere sulama tesisleri kazandıran, göletler kuran tek şehrin Bursa olduğunu kaydeden Recep Altepe, yapılan bu yatırımların çeşitli kurumlarca verilen ödüllerle taçlandırıldığını belirtti.

Başkan Altepe, Büyükşehir’in kırsala yönelik yatırımları kapsamında projelendirilen Alaşar Mahallesi ek binasının hayırlı olmasını diledi. 250 metrekare alana oturan 3 katlı binada 125 metrekare çok maksatlı ünite ve 65 metrekare okuma salonu ile sosyal mekanlar bulunduğunu kaydeden Başkan Recep Altepe, yatırımın yaklaşık 500 bin TL’lik harcamayla gerçekleştiğini ifade etti. Mahalle konağının Alaşar’da yaptıkları tek yatırım olmadığını, bölgedeki 1000 dönümlük incir ve zeytin alanlarının sulaması için 9336 metre isale hattı yaptıklarını, 300 tonluk su deposu inşa ettiklerini ve 2 adet pompa imalatı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Altepe, yine Alaşar’da okul bahçesine inşa ettikleri 3 katlı kütüphanenin hızla tamamlandığını söyledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, Büyükşehir’le birlikte omuz omuza ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı çerçevesinde gece gündüz çalıştıklarını kaydetti. Konuşmasında, belediye olarak ilçe sınırları içerisinde ve Alaşar’da gerçekleştirdikleri yatırımlara değinen Dündar, Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından protokol mensupları ek hizmet binasını hizmete açtı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.