Hava Durumu

Alican Tarakçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yaşam savaşını kaybeden Bursa Hakimiyet Gazetesi Şehir Haberleri Editörü ve AS TV Program Yapımcısı Alican Tarakçıoğlu, gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2015 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2015 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alican Tarakçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Fatmagül EREL'in haberi... 

Alican Tarakçıoğlu için Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından Basın Kültür Sarayı önünde tören düzenlendi. Ayakta zor duran eşi Merve ve ailesini törene gelenler teskin etti. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

Zor bir gün geçirdiklerini dile getiren Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, “Alican’ı tanımaktan gurur duyuyorum. Kendi ailemden birisini kaybetmiş kadar üzgünüm. Yerini alamayız ama ailesi beni kendi evladı gibi görsün” dedi.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Bursa Hakimiyet ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna da, “1 yıl önce grubumuza katıldı. O zaman bana mesleki anlamda hatası olursa söylememi rica etmişti. Bu süre zarfında ne onun hatası oldu ne ben onun ricasını yerine getirebildim. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

\\\\\\\"\\\\\\\"
 
BASIN CAMİASINI YASA BOĞDU
 
Üzüntüsünü dile getiren BGC Başkanı Nuri Kolaylı, “Çok üzüntülüyüm. Bu kadar genç bir arkadaşımızın töreni için burada bulanmak çok zor. Hepimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şube Başkanı Aykut Güngör, Alican ile 2 dönem çalışma fırsatı bulduğunu belirterek onun ilkeli ve dürüst bir insan olduğunu belirtti. Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube Başkanı İlhan Öztat ise Alican’ın nezaketi ve güler yüzüyle herkesin kalbinde yer edindiğini söyledi.

\\\\\\\"\\\\\\\"
 
DUALARLA UĞURLANDI
 
Törenin ardından Şeyh Edebali Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Cem Sönmez ve Osman Sönmez, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr: Yusuf Ulcay Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile AlicanTarakçıoğlu'nun ailesi, yakınları ve gazeteci arkadaşları katıldı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Namazdan sonra ise Alican’ın naaşı Hamitler Kent Mezarlığı’na dualarla defnedildi. 




 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.