Hava Durumu

Alican’ın anısına…

26’ncı yılını kutlamaya hazırlanan Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi, Genç Kalemler ödüllerini, yakın zamanda vefatıyla Bursa’yı yasa boğan başarılı gazeteci Alican Tarakçıoğlu anısına verecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2015 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2015 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alican’ın anısına…
TÖRENLE KUTLANACAK

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi, kuruluşunun 26. yıldönümünü 2 Aralık akşamı Çağdaş Gazeteciler Derneği Lokali’nde özel bir etkinlik ve ödül töreniyle kutlayacak. Her yıl toplumsal mücadeleye katkı yapanlara ödül vermeyi geleneksel hale getiren derneğin yönetim kurulu, bu yıl ÇGD Basın Özgürlüğü Ödülü’ne, basın ve ifade özgürlüğü için büyük mücadeleler veren ancak önceki gece Erdem Gül ile birlikte tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’ı layık gördü. Çevre Ödülü ise, çevre kirliliğine karşı tüm platformlarda yer alan Bursa Barosu’nun oldu.

GENÇ KALEMLER…

ÇGD Bursa'nın gelenek haline gelen Genç Kalemler ödülleri ise bu yıl genç yaşta aramızdan ayrılan başarılı gazeteci ve derneğin yönetim kurulu üyesi Alican Tarakçıoğlu'nun anısını yaşatmak için verilecek. “Genç Kalemler” ödülüne Olay Gazetesi’nden Dilek Atlı ve Tolga Öztaş, Hayat Gazetesi’nden Melisa Sevedioğulları ile Günnur Ekşi Ataokay layık bulundu. ÇGD Yılmaz Akkılıç Gazetecilik Başarı ödülü ise, 10 Ekim’de Ankara’da yaşanan canlı bomba eyleminde çektiği video ile gündeme gelen Fatih Pınar’a verilecek. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.