Hava Durumu

Bakan Çelik diş polikliniği açtı

Merkezi Ankara'da bulunan özel bir diş polikliniği, ikinci şubesini Ankara’dan sonra Bursa’da açtı. Törende kliniğin açılış kurdelesini, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kesti.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Çelik diş polikliniği açtı
Kuruculuğunu Dr. Dt. Berkin Öztürk, Dr. Dt. Direnç Ulaşan, Dt. İsmail Özkısaoğlu’nun yaptığı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ikinci şubesini Ankara’dan sonra Bursa’nın Nilüfer İlçesi  Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda açtı.

Hastalarına diş eti hastalıkları, diş estetiği, protez, ortodonti, cerrahi ve çocuk diş hekimliği alanlarında uzman seviyesinde hizmet verecek olan kliniğin açılış törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Bakan Faruk Çelik, öncelikle hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak, “Hepinizin bildiği gibi sağlık her şeyin başında gelmekte. Sağlık denildiği zaman ağırlıklı olarak hastaneler akla gelir, eczane gelir. Geçmişte vatandaşımızın sağlık ve ilaç ulaşımına en kolay şekilde ulaşması için reform üzerine reform yapan bir bakan olarak, bugün ağız ve diş sağlığı merkezini açmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Ağız ve diş aslında sağlığın temeli çocuklarımıza kazandıracağımız temel alışkanlıklardan. Burayı hizmete kazandıran hekim arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.