Hava Durumu

Bakan Müezzinoğlu'ndan AS TV ekranlarında flaş açıklamalar

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu AS TV ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin bölüneceği iddialarına ilişkin net konuşan Müezzinoğlu, “15 yıldır aynı masalı anlatıyorlar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 23:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Müezzinoğlu'ndan AS TV ekranlarında flaş açıklamalar
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Hakimiyet ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna'nın moderatörlüğünde Bursa Hakimiyet Haber Müdürü Bilgehan Hacıoğlu ve Bursa Hakimiyet Editörü Canan Deniz'in de katıldığı Platform Özel canlı yayınında gündemi değerlendi.

Son dönemde AK Parti’nin içinden başka bir parti çıkıyor söylemlerini değerlendiren Müezzinoğlu, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül görüşmelerine ilişkin, “AK Parti vicdanların hâkim olduğu bir parti, nefislerin değil. Zaman zaman nefisler yansıyabilir ama dönüp dolaşıp şuraya gelir; biz bu ülkede siyaset yapıyorsak önce bu milletin vicdanı gelir. Nefsine mahkûm olan yenilir. Bir Abdüllatif Şener vardı. Ne oldu? Bülent Arınç’ı 40 yıldır tanıyorum. 15 yıldır bize o masalları anlatıyorlar. Milletin vicdanını merkeze alan bir yapıdan hiçbir olumsuzluk çıkaramazlar” diye konuştu.
 
CİZRE TAMAM
 
PKK’nın eylemleri nedeniyle  terör sıkıntısının belirli bölgelerde yeniden yaşandığı bir sürece geçildiğini ifade eden Müezzinoğlu, ''Şu anda Sur’da sokağa çıkma yasağı var. Cizre’de sokağa çıkma yasağı bitti ama o sokaklarda emniyet güçlerinin ‘emniyetli sokak’ analizi yapmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki Cizre sokaklarına, Sur sokaklarına çukur kazan çukur zihniyet, o çukurlara gömülecek. Bu ülkede bir sokak kazılacaksa altyapı için kazılacak. Bursa’da sokaklar niçin kazılıyor? Şehrin gelişimi için. Eruh’ta da Sur’da da Cizre’de de sokaklar onun için kazılacak. Farklı hedefleri olan farklı hesapların maşalığını yapanlar bu ülkenin sokaklarından en kısa sürede dökülüp atılacak”dedi.
 
GEÇ OLSUN SAĞLAM OLSUN”
 
Bursa’daki sağlık yatırımları ile ilgili de bilgi veren Bakan Müezzinoğlu , “Şehir hastaneleri ile ilgili takvim sorunsuz işliyor. Bütün hastanelerimizde bir deprem izolatörü koyuyoruz. Bu inşaatı 3 ay geciktirebiliyor. Geç olsun sağlam olsun. Gemlik hızla ilerliyor. Orhangazi 2-3 ay içinde bitecek. Gürsu devam ediyor. Kestel’in ihalesi bitti. Ali Osman Sönmez Hastanesi ki bizim en önemsediğimiz hastanelerden bir tanesi, mimarisi yapısı ile üzerinde durduğumuz bir proje. Burada Sönmez ailesine tekrar teşekkürlerini iletmek istiyorum. Önümüzde bir ihale takvimi var. Sanıyorum Nisan Ayı’nda temelini atacağız” şeklinde konuştu.(Fatmagül EREL)
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.