Hava Durumu

Başkan Bozbey gençlerle buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Bozbey gençlerle buluştu
Başkan Mustafa Bozbey, üniversite öğrencileri ile buluşmaya devam ediyor. Uludağ Üniversitesi’ndeki farklı öğrenci topluluklarının başkanları ve üyelerinin katıldığı buluşmada, Nilüfer Belediyesi’nin gençlere yönelik çalışmaları anlatıldı. Gençlerin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Mustafa Bozbey, “Ülkemizin nüfusunun yaklaşık dörtte biri 15-29 yaş civarı gençlerden oluşuyor. Bu oran Nilüfer’de de aynı. Gençlerin, sorgulayan, araştıran, birbirleriyle diyalog kuran, aynı masa etrafında farklı görüş, inanç ve kimliklere sahip olsa da şehrin, ülkenin ya da kendi sorunlarını tartışabilecek ortama getirilebilmesi lazım. Nilüfer Belediyesi olarak biz böyle düşünüyoruz” dedi.

Öğrenci toplulukları ve üniversite gençliğine Nilüfer Gençlik Ofisi ve Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile bir araya gelmeleri çağrısında bulunan Bozbey, “Fikirlerinizi Nilüfer Gençlik Ofisi ya da Gençlik Meclisi ile mutlaka paylaşın. Karşılıklı fikir alışverişi sayesinde kentin gelişimine katkı sağlayacak çok önemli projeler ortaya çıkabilir. Nilüfer Belediyesi gençlerle ilgili bir proje yapacaksa, mutlaka sizlerin görüşüne başvurarak o projeyi doğru bir biçimde ortaya koymalı. Bu anlamda ofis ve meclisimizde bulunursanız bize katkı sağlamış olursunuz. Gençlerimizin bundan böyle bulundukları şehirde sadece bir öğrenci olarak değil, düşüncelerini ortaya koyarak katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Sizlerin görüşleri bizim için önemli. Nilüfer Belediyesi olarak gençlerin yanındayız. Gençlerin yanında olarak onlara fırsat vermeliyiz” şeklinde konuştu.

Görükle’de yakın zaman içinde yeni bir projenin temelini atacaklarını müjdeleyen Başkan Bozbey, “Projemiz şu an ihale aşamasında. İhalenin ardından projenin 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu sayede orada arkadaşlarımız hem kütüphane hizmetinden yararlanacak, hem de daha rahat ve sakin bir ortamda ders çalışma imkanı bulabilecek. Güzel bir sosyal tesis olacak. Spor Parkı’nda bulunan aksaklıklar da giderilecek. Bu alanların sizler tarafından kullanılmasını istiyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.