Hava Durumu

Başkan Bozbey'den öğretmenlere kitap

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı. 

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Bozbey'den öğretmenlere kitap
Özlüce Anadolu Lisesi, Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu, Duyum İşitme Engelliler İlkokulu ile M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, öğretmenlere Yaşar Kemal’in Ağrı Dağı Efsanesi adlı kitabını hediye etti. Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün 2016 Yılın Yazarı Yaşar Kemal etkinlikleri kapsamında düzenlediği Bursa Liselerarası Kitap Kapağı Tasarım Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin tasarımının yer aldığı Ağrı Dağı Efsanesi adlı kitap, Nilüfer’deki okullarda görev yapan yaklaşık 10 bin öğretmene dağıtıldı.

Kurum olarak eğitimin her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Bozbey, “Her yıl eğitim için bütçemizden 8 milyon TL pay ayırıyoruz. Tadilat, bakım-onarım, yardımcı personel ve çeşitli projelerle eğitime destek vermeye çalışıyoruz. Okullarımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.

Başkan Bozbey’in ziyaret ettiği okullar arasında Duyum İşitme Engelliler İlkokulu da vardı. Bozbey, Öğretmenler Günü’nü kutladığı eğitimcilerle beraber özel hazırlanan pastayı kesti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.