Hava Durumu

Başkan Dündar, Batman heyetini ağırladı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Gönül Köprüsü" projesi çerçevesinde geçen haziran ayında ziyaret ettiği Batman’dan gelen heyeti ağırladı. 

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Dündar, Batman heyetini ağırladı
Türkiye’nin batısı ve doğusu arasında yer alan şehirlerarasında ilişkilerin güçlenmesi maksadıyla AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan ‘Gönül Köprüsü’ projesi, Osmangazi Belediyesi ile Batman’ın Kozluk Belediyesi’ni bir kez daha bir araya getirdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın geçen haziran ayında yaptığı ziyaretin ardından Batman heyeti de Başkan Dündar’a iade-i ziyarette bulundu. Batman Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Belediye Başkanı Şevket Ertuğrul Aksoy, Kozluk Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ile AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ve AK Parti ilçe başkanlarını makamında ağırlayan Başkan Mustafa Dündar, karşılıklı yapılan ziyaretlerle ‘Gönül Köprüsü’nün daha da güçlendiğini ifade etti.

Dündar, “Batman’a geldiğimiz de gördük ki halk terörden dolayı çok sıkıntılar yaşamış ve 7’den 70’e herkes terörün bitmesi için mücadele veriyor. Yaptığımız ziyaret ile Batman ile güzel bir gönül köprüsü kurduk. Şimdi sizlerin yaptığı ziyaret ile de bu köprüyü daha da güçlendirdik. İnşallah kurduğumuz bu bağ her zaman devam eder. Herkese de örnek olur. Karşılıklı ilişkileri sürdürerek bizleri kimsenin bölemeyeceğini herkese gösteririz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.