Hava Durumu

Başkan Dündar: "Osmangazi altın çağını yaşıyor"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Dündar: "Osmangazi altın çağını yaşıyor"
Başkan Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Şahin, “Osmangazi ve Bursa, başkanımızın çalışmaları sayesinde 7 yılda önemli hizmetlere imza attı, atmaya da devam ediyor. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan spora ve kültür sanata kadar her alanda yürütülen çalışmalar ile Osmangazi, Türkiye’nin parlayan yıldızı oldu. Başkanımızın gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların, bundan sonra da devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Daha yaşanabilir ve modern Osmangazi’yi oluşturmak adına çalıştıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Bizim ilk önceliğimiz vatandaşlarımızın mutlu olması. Bu anlayışla insan odaklı çalışmalar yürütüyoruz ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alıyoruz. Geçtiğimiz dönem 1116 projeyi hayata geçirerek Osmangazi’ye altın yılını yaşattık. Çalışmalarımıza bu dönem de hız kaybetmeden devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek olan çalışmalarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Şahin, Dündar’a Osmangazi ve Bursa için yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.