Hava Durumu

Başkan Dündar'dan miniklere bilgisayar sürprizi!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bilgisayarları bozulan ve yenisini almak için para biriktiren Reşit Paşa İlkokulu öğrencilerine bilgisayar hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Dündar'dan miniklere bilgisayar sürprizi!
Reşit Paşa İlkokulu 3-D sınıfı öğrencilerinin bilgisayarı birkaç ay önce bozuldu. Bilgisayarları bozulunca ders işlemekte güçlük çeken öğrenciler sınıfa yeni bir bilgisayar alabilmek için harçlıklarından para biriktirmeye başladı. Öğrencilerin bu durumundan haberdar olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendilerine sürpriz yaptı. Reşit Paşa İlkokulu’na giderek öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Dündar, miniklere diz üstü bilgisayar hediye etti. Dündar’ı karşılarında gören öğrenciler büyük şaşkınlık yaşarken, yeni bir bilgisayara kavuştukları için de büyük mutluluk yaşadı. Dündar, yıllar sonra tekrardan ilkokul sıralarına oturarak öğrencilere bilgisayarı kurmalarına yardım etti.

Dündar, “Öğrencilerimiz geleceğimizin teminatı. Gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için ilçemizdeki 250 okulumuzun 220’sine çeşitli hizmetlerde bulunduk. Eğitim alanında yaptığımız dev yatırımlarımız olan Uluslar Arası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi ve Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize hizmet verecek. Reşit Paşa İlkokulu 3-D sınıfı öğrencilerimizin bilgisayarlarının bozulduğunu ve bu konuda sıkıntılar yaşadığını öğrendik. Derslerini daha iyi çalışmaları için öğrencilerimize yeni bir bilgisayar hediye ediyoruz. İnşallah hepsi derslerinde çok başarılı olur ve ileride önemli mevkilere sahip olurlar” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.