Hava Durumu

Batman’la Bursa’nın kardeşlik bağları güçleniyor

AK Parti Genel Merkezi’nce hayata geçirilen “Bursa-Batman Gönül Köprüsü Kardeşlik projesi” kapsamında iki şehir arasında kurulan bağ, karşılıklı ziyaretlerle daha da güçleniyor. 

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batman’la Bursa’nın kardeşlik bağları güçleniyor
AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanlığı öncülüğünde başlatılan Bursa - Batman Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi çerçevesinde AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, il teşkilatı, Batman Valisi Yardımcısı ve Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, Gergüç Kaymakamı, Belediye Başkanı Ünal Koç, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve belediye başkan yardımcılarından oluşan heyet Bursa’ya geldi. AK Parti Batman Teşkilatı’nın Bursa İl Başkanlığı’nı ziyareti ile başlayan program, Batman heyetinin Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Birlik Vakfı Bursa Şubesi’ni ziyaretleri ile sürdü. Batman heyeti Bursa’mızın tarihi ve doğal güzelliklerini de ziyaret ederek AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve yöneticilerinden bilgiler aldı.

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Cemalettin Torun, Gönül Köprüsü projesi ile daha önce bir çok kez ziyaret ettikleri Batman’da, şehrin ve halkının durumu hakkında önemli intibalar elde ettiklerini belirtti. Başkan Torun, ülkenin doğu ve batısında bulunan iki şehrin, iki farklı kültürün proje sayesinde birbirlerini tanıma ve kaynaşma imkanı bulduğuna dikkat çekerek, “Terör dolayısıyla yıllardır zorluklar çeken Batman halkının ve onlara yardım eli uzatan herkesin sonuna kadar destekçileri olacaklarını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.