Hava Durumu

Bozbey halkla buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta “Başkan Burada” karavanıyla Kuruçeşme Mahallesi’ndeydi. Bozbey mahallenin sıkıntılarını yerinde inceleyerek, talepleri dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bozbey halkla buluştu
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, halkla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Her hafta cuma günleri makamını bir mahalleye taşıyan Bozbey’in bu haftaki durağı Kuruçeşme Mahallesi oldu. Çalışma ekibiyle birlikte mahalleye giden Başkan Bozbey, önce birim müdürleri ve Mahalle Muhtarı Ergin Özdemir ile bir inceleme turu yaptı. Mahalleyi gezerek sorunları yerinde gören Başkan Bozbey, halkla ayaküstü sohbet ederek talepleri dinledi.

Mahalle halkının, özellikle kadınların Başkan Bozbey’e aktardığı öncelikli sıkıntı toplu taşımayla ilgiliydi. Öğrencilerin ulaşım sıkıntısı olduğu için mecburen il merkezinde yurtlarda veya akrabalarını yanında kaldığını belirten mahalleliler, toplu ulaşımın sağlanması için destek istedi. Bir diğer talep de trotuar ve yolların asfaltlanması oldu.

Nilüfer Belediyesi’nin sorumluluğundaki sıkıntılarda çözüm sözü veren Bozbey, “Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Hayatı kolaylaştırmak zorundayız. Ulaşım meselesi çözülürse, şerde göç de büyük ölçüde çözülmüş olacak. Bizim dışımızdaki ihtiyaçların çözümü için de gerekeni yapacağız. Sokakların asfaltlanması, trotuar çalışmaları da kısa zamanda çözülecek. BUSKİ’nin altyapı çalışmasının tamamlanmasını bekledik” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.