Hava Durumu

Kemerini çıkaran kavgaya daldı!

Bursa’da geçen Aralık'ta, bir gece kulübünde iki grup arasında çıkan, 35 yaşındaki Serdar Öztürk’ün öldürülmesi, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgayla ilgili açılan dava 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kemerini çıkaran kavgaya daldı!
Duruşma öncesi, cinayet sanığı Yavuz Çakar'ın akrabaları ile yaralanan ve öldürülen Serdar Öztürk'ün yakınları arasında kavga çıktı, 2 kişi yaralandı. Sanık Çakar, ilk duruşmada 39 yıl 7 ay hapis cezasına çarptrıldı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Olay. merkez Nilüfer İlçesi Yeni Karaman Mahallesi Mudanya yolu üzerinde bulunan bir gece kulübünde geçen yıl 27 Aralık'ta meydana geldi. Yan yana masalarda oturan iki grup arasında alkolün etkisiyle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Bıçak ve tabancaların çekildiği kavgada, iddiaya göre Yavuz Çakar tabancayla ateş ederek dışarı çıkmak istedi.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Çakar'ın silahından çıkan kurşunlar Serdar Öztürk’ün kalbine ve başına, Hakan Çebeci, Halil Kazak ve Emrah Başıbüyük’ün ayaklarına isabet etti. Bu sırada kaçmaya çalışan Çakar da bacaklarından bıçaklandı. Diğer yaralılarla birlikte hastaneye kaldırılan Çakar taburcu edilince tutuklanıp cezaevine konuldu.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Serdar Öztürk'ün öldürüldüğü, 4 kişinin ise yaralandığı cinayetle ilgili yargılamaya bugün 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Duruşma öncesi Çakar'ın akrabaları ile yaralananların ve öldürülen Serdar Öztürk'ün yakınları olduğu öne sürülen iki grup arasında kavga çıktı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Kavgada 2 kişi kulağından ve başından aldığı yumruk ve sopa darbeleriyle yaralandı. Meydan kavgasının çıktığı olayları polis güçlükle yatıştırdı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Sanık Yavuz Çakar'ın tutuklu yargılandığı 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada ise karar çıktı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı yargılamada pişmanlık duygularını dile getiren Çakar, 'adam öldürmek', 'adam yaralamak' suçlarından toplam 39 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.