Hava Durumu

Bursa Kanserle Savaş Derneği iftarda buluştu

Bursa Kanserle Savaş Derneği Mudanya Montania Hotel havuz başında üyelerine, hastalarına ve hayırsever bağışçılara iftar yemeği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Kanserle Savaş Derneği iftarda buluştu
İftar programına Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse ve kalabalık misafir topluluğu katıldı.

Dernek Başkanı Reyhan Gökçen bu yıl düzenledikleri 42. Geleneksel İftar yemeğinde hayırsever bağışçıların gene büyük ilgi gösterdiğini belirtip, “Hastalarımızı, derneğimizi halkla kaynaştırmak ve birbirimizi tanımak amacıyla bu iftarları 42 Yıldır düzenliyoruz” dedi.

Vali Yardımcısı Ergün Güngör , “Bursa kanserle Savaş Derneği gibi 42 yıllık ve kamu yararına çalışma hakkına sahip bir derneğin tüm Bursalıların desteğine ihtiyacı vardır.Böylesine güzel bir iftar programında da siz destekçilerin katılımları ve desteklerinizin devamı bizleri mutlu etmektedir. Kanser hastalığı çağımızın en önemli sağlık sorunlarından biri; böylesine güzel sivil toplum kuruluşlarının sayesinde halkımız daha da çok bilinçlenecek ve erken teşhis ile tedavi sağlanacaktır” diye konuştu. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse “Derneğimizin çalışmalarının yakinen takip ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini söyledi.Siz sevgili Bursalıların sahip çıkması gereken sosyal bir sorumluluktur” dedi.,



İftarda Profesörlükleri gelen Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir ve aynı hastanede görev yapan Prof. Dr. Murat Aslan’a düzenlenen sürpriz pastayı Vali Yardımcısı Belediye Başkan Vekili Dernek Başkanı Gökçen ve Profesörler birlikte kestiler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.