Hava Durumu

Bursa trafiğinde olay görüntü!

Bursa’da patenli gencin yaklaşık 130 kilometre hızla giden minibüsün yanına tutunarak yaptığı yolculuk yürekleri ağza getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa trafiğinde olay görüntü!
Trafikte arabalara tutunarak daha çabuk hareket etmek isteyen patenli gençlere Bursa’da bir yenisi eklendi. Ama bugüne kadar kısa mesafe ve hızın az olduğu bölgelerde yaşanan bu görüntülerin yerine Bursa’da 130 kilometre hızla giden minibüsün yan kapısına tutunan genç, işlek caddede canını hiçe sayıyor.



Bursa-Ankara karayolunda bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde patenci gençten haberi olmasına rağmen arabaları sollayan minibüs şoförü ise gencin bu tehlikeli yolculuğuna ortak oluyor. Bazen tek ayak üzerinde minibüse ayak uyduran genç, yaşanabilecek muhtemel bir kazada ise başına nelerin gelebileceğini tahmin edemiyor.



Vatandaşın çektiği görüntülerde kendi arabasının 120 kilometre hıza ulaştığını gösterirken, patenli çocuk kısa bir süre sonra ise minibüsten ayrılarak anayol üzerinde kendi başına kalıyor. Daha sonra yavaşlayan genç, kendisini çekenin yanından geçmesiyle gözden kayboluyor.

İŞTE O ANLAR...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.