Hava Durumu

Bursa Valisi Küçük'ten eğitim teşekkürü

Vali İzzettin Küçük, aralarında Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez'in de bulunduğu hayırsever iş adamları ve yöneticilere eğitime katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 05:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 05:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Valisi Küçük'ten eğitim teşekkürü
Bursa Valiliği, eğitime katkıda bulunanlara teşekkür belgesi takdim etti. Eğitimin önemine vurgu yapılan organizasyonda gelecek nesiller için hayırsever desteklerinin sürmesi temenni edildi.

SÖNMEZ'E HAYIRSEVERLİK TEŞEKKÜRÜ

Bursa Valiliği tarafından Merinos AKKM’de anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Hayırseverlere teşekkür yemeğinde ev sahipliğini Vali İzzettin Küçük yaparken etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya da katıldı. 



Vali İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eğitime katkıları nedeniyle Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez’e teşekkür belgesi verdi. Vali Küçük ve Başkan Altepe, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cem Sönmez ve Cemil Sönmez’e de teşekkür belgesi takdim etti.

“SİZİN DOKUNUŞUNUZ OLACAK”

Eğitime katkı veren herkese teşekkür eden Vali İzzettin Küçük, “Her anne ve baba çocuklarını en iyi şekilde eğitmek ister. Sizler, sadece kendi çocuklarınızı ve yakınlarınızı değil, tanımadığınız ailelerin ve bu şehrin çocuklarını da eğitmek, daha iyi bir geleceğe kavuşmalarını sağlamak için neyiniz varsa bu şehre yatırmış, okullar yapmış insanlarsınız. 
Mal, canın yongasıdır derler. Kimse o yongadan vazgeçemez ancak siz, bundan fazlasıyla vazgeçmiş, bu şehre yatırmış insanlarsınız. O okullarda yetişen çocukların hepsi, tanısa da tanımasa da sizlere müteşekkirdir.” dedi.

Yeni okulların yapılması konusunda yer çalışması yaptıklarını kaydeden Vali Küçük, “Okul yapımı için arsa sıkıntısı yaşıyorduk. Bu konuda yaptığımız çalışmayla birlikte yeni okullar yapabileceğimiz arsalar kazanıyoruz” diyerek yeni okulların da müjdesini verdi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, Matlı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Önder Matlı, Sönmez Holding Yönetim Kurulu üyeleri Ali Cem Sönmez ve Cemil Sönmez, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Vali İzzettin Küçük tarafından ödüllendirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.