Hava Durumu

Bursa'da 500 dolar bozdurup makbuzunu getirene...

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde bir işyeri 500 dolar bozdurup makbuzunu getirene bedava battaniye verirken, diğer bir firma da 200 dolar bozdurana 200 liralık indirim yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 500 dolar bozdurup makbuzunu getirene...
İlçede faaliyet gösteren Günay Çeyiz, 500 dolar ve üzeri bozdurup makbuz getirene battaniye hediye ediyor. İşyeri sahibi Sercan Günay,kampanyayı desteklediklerini belirterek, “Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Türk insanı olarak bu oyanlara karşı birlik olmak zorundayız. Bu yüzden biz de Günay Çeyiz olarak Türkiye genelinde başlatılan dolar bozdurma kampanyasına katıldık. Günay Çeyiz olarak Dolar bozduranlara battaniye hediye ediyoruz” dedi.

SEMSA TİCARET’TEN 200 TL İNDİRİM

Kampanyaya katılan bir diğer Yenişehirli esnaf ise, SEMSA Ticaret sahibi Semih Engin de 200 dolar bozdurup getirene koşulsuz şartsız 200 TL indirim yapıyor. SEMSA Ticaret ayrıca kask hediye ediyor. Semih Engin de, kampanyaya herkesin destek vermesini istedi. 

ÇAYLAR SARI KAHVE’DEN

Dolar bozdurma kampanyasına katılanlar arasında kahvehaneler de var. Yenişehir Bilecik Caddesi’nde Sarı Kahve’yi işleten Salih Kardaş, dolar bozdurana çay ikram ediyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.