Hava Durumu

Bursa'da akılalmaz olay! Ocakta unuttuğu yemek için...

Bursa’da anahtarını içeride unuttuğu evinin kapısını kapayıp markete giren H.H.’nin ocak açık kaldı ihbarı üzerine seferber olan itfaiye ve polis ekipleri 5 kattaki daireye balkondan girdi. Ev sahibinin çilingire açtıramadığı kapıyı kırılmasından çekindiği için ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akılalmaz olay! Ocakta unuttuğu yemek için...
Edinilen bilgiye göre merkez Yıldırım İlçesi Barutluk Caddesi Okul Sokakta meydana gelen ilginç olayda iddiaya göre, H.H. isimli ev sahibi anahtarını içeride unutup markete alışverişe indi.

Aşağıya indiğinde anahtarı unuttuğunu fark eden H.H. aynı mahalledeki bir çilingiri arayarak yardım istedi. Üzerinde unutulan anahtar yüzünden kapıyı açamayan çilingir kapının bir tek kırılarak açılabileceğini söyleyip ayrıldı. Evde ocağın üzerinde yemek olduğunu hatırlayan H.H. itfaiye ve polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine merdivenli bir itfaiye aracı ile bir polis ekibi sevk edildi.

Müdahaleye gelen ekipler önce ne olduğunu anlayamadı. Daha sonra 5. kattaki evin balkonuna merdivenle çıkan itfaiye ekibi ocağı kapatıp kapıyı açtı. H.H.’nin kapının kırılmasından doğacak masraf nedeniyle ihbarda bulunduğu belirtildi. Kapının açılmasının ardından polis ve itfaiye ekipleri olay yerinden ayrıldı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.