Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da alevli gece! Önce ahşap ev sonra da...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ahşap bir evden ve mobilyacılar sanayi bölgesindeki bir iş yerinden çıkan alevler korkuttu. 

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da alevli gece! Önce ahşap ev sonra da...
İnegöl’e bağlı Çeltikçi Mahallesinde Mustafa Ay’a ait iki katlı ahşap evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında ve profesyonelce müdahalesi sonucu yandaki evlere sıçramadan söndürüldü. Evde kimsenin olmadığı sırada elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında alevler iki katlı evi bir anda sardı. Mahalle sakinleri kendi imkanları ile yangına müdahale ederken, bir yandan da itfaiyeye haber verildi. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri, bir yandan evdeki alevleri kontrol altına almaya bir yandan da sağında ve solunda bitişik halde bulunan evlere sıçramaması için mücadele verdi. Vatandaşların da desteği ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Evde büyük çaplı hasar meydana gelirken, alevlerin diğer evlere sıçramaması tek teselli oldu.

\"\"

Aynı gece, Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri bölümündeki mobilya imalathanesinde çıkan yangında sanayi itfaiyesinin yakın olması ve anında müdahalesi sonucu söndürülse de, işyeri kullanılamaz hale geldi.

\"\"

15. Mobilya sokakta faaliyet gösteren Fikret Karakuş’a ait mobilya imalathanesinin dışarıda bulunan talaş tahliye silosundan alevler yükselmeye başladı. Alevler kısa sürede işyerine de sıçradı. Alevler kısa sürede imalathaneyi sararken, devriye gezen polis ekibinin fark ettiği yangına, yangın yerine yakın olan Sanayi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Hummalı çalışmalar sonucu alevler kontrol altına alınarak söndürülürken, işyerindeki makineler, mobilyalar ve mobilya malzemelerinde büyük çaplı zarar meydana geldi.

\"\"

Görgü tanıkları, yangının işyerinin üzerinden geçen enerji nakil hattı kablosunun koparak talaş nakliye silosunun üzerine düşmesi sonucu başladığını ifade ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.