Hava Durumu

Bursa'da babasını çekiçle öldürmüştü!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde babasını çekiçle öldürdüğü iddia edilen sanık için karar öncesinde İstanbul Adli Tıp İhtisas Kurumu'ndan gelecek rapor bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da babasını çekiçle öldürmüştü!
Çekiçle babası Ahmet Açıkgöz'ü öldürdüğü iddia edilen Enver Açıkgöz'ün 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan yargılanmasına Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

Hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezası talebiyle yargılanan tutuklu sanık Enver Açıkgöz, önceki duruşmadaki savunmasını tekrarlayarak, “Baba ile amcam Tevfik olay günü kamyon garajında alkol almışlar. Annem, babamı alıp eve götürmemi istemişti. Bende babamı almaya gittim. Kamyon garajında babamla konuşup eve gideceğimi söyledim. O da gelmek istemedi. Kamyona babamı bindirirken düştü. O sırada amcamı görünce korkup kaçtım. Babam da arkamdan 100 metre koştu ve yere düştü. Yeniden babamın yanına gelip kaldırmak istedim. Kilolu olduğu için kaldıramadım, ben de üzerine düştüm. Babamı ben öldürmedim, kafasına çekiçle vurmadım” dedi.

Mahkeme heyeti, maktul Ahmet Açıkgöz’ün ölümüyle ilgili İstanbul Adli Tıp İhtisas Kurumu'ndan gelecek raporun beklenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Ayrıca raporun erken gelmesi durumunda duruşma karar için hemen görülecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.