Hava Durumu

Bursa'da bebeğini çöpe atan anneden kan donduran sözler

Bursa'da, gizli ilişki yaşadığı S.D.'den hamile kalan ve dünyaya getirdiği erkek bebeği çöp konteynerinde bulunan Ç.Ş.'nin Çekirge Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bebeğini çöpe atan anneden kan donduran sözler
Bugün taburcu edilen Ç.Ş., Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada ilişki yaşadığı S.D.'nin tutuklandığını öğrenen Ç.Ş. verdiği ifadesinde şunları anlattı:

"Ben İnegöl'de yaşıyordum. Geçen yıl ailemin yanından kaçıp Bursa'daki sevgilim ile kalmaya başladım. Onunla tartışınca bu kez S.D. ile tanıştım ve onunla yaşamaya başladım. Hamile kaldığımı anlamadım. O gün sancılarım sıklaşınca doğum yaptım. Hemen S.D.'yi çağırdım. Şoka girmiştim. Bebeğin kolları ve ayakları hareket ediyordu. Öyle hatırlıyorum. Sonra oturma odasında bulunan S.D.'yi çağırdım. O da şaşırdı ve mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile bebeğin göbek bağını kestik. Bu sırada bebeğin nefes almadığını gördük. Bunun üzerine S.D. bebeği bir çuvala koyarak, tavan arasına bıraktı. Akşam olunca cesedi çöp konteynerie atmış. Ben ise o sırada kanamam durmadığı için hastaneye gitmiştim." 

Sorgulaması tamamlanan genç kadın daha sonra adliyeye götürüldü. Ç.Ş.  “ihmal ve kasten adam öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.