Hava Durumu

Bursa'da bir annenin çaresizlik gözyaşları

Bursa'da yaşayan 22 yaşındaki Büşra Kayra, 15 ay önce dünyaya gelen spastik engelli oğlu Yusuf'u parasızlık nedeniyle yeterince tedavi ettiremediklerini belirterek, "Bir anne için yavrusuna karşı çaresiz kalmaktan daha kötü bir şey olamaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bir annenin çaresizlik gözyaşları
Bursa'da Büşra ve Fatih Kayra çifti iki yıl önce evlendi. Asgari ücretle çalışan çift, 15 ay önce erken doğumla dünyaya gelen çocuklarına Yusuf adını koydu. Aile, çocuklarının spastik engelli olduğunu 9 aylıkken öğrendi.

Kısıtlı gelirleri ile çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen Büşra Kayra, "Yavrumun spastik engelli olduğunu öğrenince yıkıldık. Ne yapacağımızı şaşırdık. SGK masrafların tümünü vermediği için çaresiz kalıyoruz. Dolayısıyla oğlumun kendini geliştirmesi için yapılması gerekenleri yerine getiremiyoruz. Kahroluyoruz. Bir anne için yavrusunun karşısına da çaresiz kalmanın ne kadar zor olduğunu Yusuf ile anladım" dedi. Büşra Kayra, çocuğunun tedavisi için istenilenlerin karşılanması ve gerekirse kök hücre tedavisi yapılması için kendilerine yardım edilmesini istedi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.