Hava Durumu

Bursa'da bir meydanın daha ismi değiştirildi

Bursa'nın merkez Yıldırım Belediyesi, belediye önündeki Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın ismini ''15 Temmuz İrade Meydanı'' olarak değiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bir meydanın daha ismi değiştirildi
Yıldırım Belediye Meclisi 2. Olağanüstü Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, darbe girişimine tepki gösterdi.

''Vatanımız, şerefimiz, özgürlüğümüz ve namusumuzdur. Binlerce yıldır zincir vurulamamış kadim milletimizin iradesine karşı vatan hainlerince girişilen bu alçakça kalkışma, aziz milletimizin demir yumruğu altında ezilmeye mahkumdur" diyen Edebali, sözlerine şöyle devam etti:
"Son nefesimize kadar bu toprakların ve demokrasimizin bekçisi olacağız. Cesur ve asil milletimizin yıkılmaz gücü ile birlik ve beraberliği, meydanlar boyunca bir tokat olarak hainlerin utanmaz suratlarında patlayacaktır. Gün, yeni ve daha büyük Türkiye'mizin doğum günüdür. Ülkesi ve milleti için canını hiçe sayarak bu kalkışmanın karşısında duran Genelkurmay Başkanımız ve silah arkadaşlarına, emniyet güçlerimize, Yıldırımlılar adına teşekkür ediyorum. Bu yeniden doğuş hareketinin nesiller boyunca yaşatılması için belediye hizmet binamızın önünde bulunan meydanın adını '15 Temmuz Milli İrade Meydanı' olarak meclisimizin aldığı kararla değiştirdik. Bu karar meclisimize, ilçemize ve milletimize hayırlı olsun.''
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.