Hava Durumu

Bursa'da büyük orman yangını kontrol altında

Bursa'nın Gemlik ilçesinde çamlık ve zeytinlik alanda çıkan yangın, yaklaşık 5 saatlik çabanın ardından kontrol altına alındı. Yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. 

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da büyük orman yangını kontrol altında
Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Şahin Tepe Mevkiinde henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Kısa sürede yayılan alevler Çam ve Zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgeyi sardı.

Yangına 100 itfaiye ekibi, 20 arazöz 2 yangın söndürme helikopteri ve bir dozer ile müdahalede bulundu. Halen devam etmekte olan yangın İlçenin bir çok yerinden de çıplak gözle görüldüğü belirtildi.

Ekipler yangını kontrol altına alabilmek için yarım saattir yoğun uğraş veriyor. Etkili olan rüzgar nedeniyle alevlere müdahalede güçlük çekilirken yakın ilçelerden de yardım istendiği belirtildi.



YANGIN KONTROL ALTNA ALINDI

Bursa’nın Gemlik İlçesi Küçükkumla Mahallesi yakınlarında çıkan ve 10 hektarlık alanda etkili olan yangın, yaklaşık 5 saatlik çabanın ardından kontrol altına alındı.

2 yangın helikopteri, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 4 büyük itfaiye aracının müdahale ettiği yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.