Hava Durumu

Bursa'da CHP'li başkana saldırı

Dün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti grup toplantasında yaptığı konuşmadan rahatsız olan bir kişi, CHP İnegöl İlçe Başkanlığı binasına gelerek bıçak çekip, sağa sola saldırdı. CHP Bursa milletvekilleri ise sosyal medya hesaplarından saldırıyı kınadı..

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da CHP'li başkana saldırı
Edinilen bilgiye göre, dün saat 17.30 sularında CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun parti grup toplantısında yaptığı konuşmadan rahatsız olan Emrah K. isimli bir genç, CHP ilçe teşkilatı binasına gelerek küfürler savurup, sağa sola saldırdı.

Parti binasında bulunanlar ise durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede parti binasına gelen ekipler, 177 promil alkollü olduğu öğrenilen Emrah K. isimli şahsı gözaltına aldı. 

CHP'Lİ VEKİLLERDEN SALDIRIYA KINAMA

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, sosyal medya hesabından açıklama yaparak saldırıyı kınadı. İrgil,  “Dün 17.30 sıralarında 177 promil alkollü 1984 doğumlu şartlı salıverilmiş bir şahıs ilçe başkanımız Halil Büyükışıklar'ı öldürmeye geldiğini söyleyerek İnegöl İlçe Başkanlığı'na bıçaklı saldırıda bulunmuştur. Bu alçakça saldırıyı kınıyorum.
Şahıs ifadesinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sinirlenerek tepki olarak saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade etmiştir.Başkanımız ve örgütümüze geçmiş olsun” İfadelerini kullandı.

CHP İnegöl İlçe Başkanlığı'nın ise yarın saldırıyla ilgili bir basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

İşte o açıklama;



Erkan Aydın ise şu paylaşımda bulundu;

GEÇMİŞ OLSUN

İnegöl İlçe Başkanımız Halil Büyükışıklar'a yapılan saldırıyı kınıyorum. Gasp, adam yaralama, uyuşturucu gibi 16 ayrı sabıkası olan bir şahıs, İnegöl İlçe Başkanlığına giderek silahla rahatça tehditler savurabiliyor. Maalesef öfke dilini kullananlar toplumu felakete götürmeye devam ediyor. Bu tarz olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum..


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.