Hava Durumu

Bursa'da cirit atları demokrasi için yürüdü 

Bursa’da cirit atları demokrasi için yürüdü. Demokrasi meydanına atlarıyla gelen Bursa Ata Atlı Cirit Spor Kulübü üyeleri darbe girişimini lanetleyip "demokrasinin bekçisiyiz" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da cirit atları demokrasi için yürüdü 
15 Temmuz tarihinde FETÖ’cü bir grup asker tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokağa dökülen halk, nöbetin 12. gününde de meydanları boş bırakmadı. 15 Temmuz Bursa Demokrasi Meydanında toplanan binlerce Bursalı Türk bayrakları eşliğinde demokrasi nöbetini tuttu.

Arabalarıyla caddeleri dolduran vatandaşlara Bursa’da Atları üzerinde nöbete gelen Bursa ata atlı cirit spor kulübü üyeleri de katıldı Atlarıyla meydanlara inen 120 sporcu darbe girişimcilerine adeta gözdağı verdi.



Kulüp Başkanı Maksut Gürel, "Memleketimizin sahipsiz olmadığını göstermek adına bu gün meydanlardayız. Ne devletimizi ne de Cumhurbaşkanımızı bu FETÖ’cü darbeci bozuntularına yedirmeyiz. Bursa Ata Atlı Cirit Spor Kulübü olarak devletimiz ve milletimizin yanında her zaman göreve hazırız diye konuştu. Atlı sporculara vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.