Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Erdoğan'a sarılan Suriyeli çocuk...

Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Esad aleyhine slogan atarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarılıp teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Erdoğan'a sarılan Suriyeli çocuk...
Bursa’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende, 1,1 milyar liraya mal olan 161 tesisin toplu açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, halka hitap edeceği sırada protokole gelen Suriyeli çocuk Erdoğan’a sarılıp sevgi gösterisinde bulundu.



Bir süre konuşan Suriyeli çocuk Cumhurbaşkanın karşısında Esat aleyhine slogan atmaya başlayınca protokoldekiler şaşırdı. Korumalar tarafından sakinleştirilen Suriyeli çocuğa daha sonra Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından çeşitli hediyeler verildi. Savaşta anne babasını ve 2 kardeşini kaybettiğini anlatan Abdullah Cerruh ismindeki Suriyeli çocuk, “Kahrolsun Esat, Tayyip Erdoğan Allah senden razı olsun” şeklinde konuştu.

Öte yandan borçları yüzünden bir süredir evine gidemediğini iddia eden Sezai B. ismindeki vatandaş Cumhurbaşkanına yazdığı mektubu bir türlü kendisine veremeyince ağlamaya başladı. Karşısında gözyaşı döken Sezai B. ismindeki vatandaşı fark eden Cumhurbaşkanı korumalarına talimat verip Sezai B’nin mektubunu aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.