Hava Durumu

Feci kaza...1 ölü, 3 yaralı

Bursa'da meydana gelen kazada otomobilin ağaca çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 07:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 07:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kaza...1 ölü, 3 yaralı
Kaza saat 04.00 sıralarında Merkez Osmangazi İlçesi Çekirge Caddesi'nde meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte alkol alan 30 yaşındaki sürücü Ramazan Pekteş, 16 FL 007 plakalı otomobili ile Çekirge Caddesi'nde aşırı hızla giderken yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü yitirdi. 

HABERİN VİDEOSU...



Otomobil yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Şiddetli çarpmanın etkisi ile 22 yaşındaki Orçun Aşır ve Azerbaycanlı 27 yaşındaki Selahaddin İsmailov bulundukları yerde sıkışırken, sürücü Ramazan Pekteş ve Emirhan Yazıcı yaralı olarak otomobilden çıktı.



Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine 112 Acil Servis, UMKE, İtfaiye ve polis ekipleri geldi. Çevredekilerin de yardımıyla Orçun Aşır ve Selahaddin İsmailov yaklaşık 1 saatlik çalışma ardından sıkıştıkları otomobilden çıkarıldı. Yaralılardan sürücü Ramazan Pekteş, Emirhan Yazıcı Orçun Aşır Çekirge Devlet Hastanesi'ne, Selahaddin İsmailov ise Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada sıkıştığı yerden çıkarılan ve kalbi duran Aşır'a 112 Sağlık ekipleri ambulansın içinde kalp masajı yaptığı görülürken, yapılan tüm müdahaleye rağmen kaldırıldığı hastanede öldü.



Hastanedeki kontrolünde 0.99 promil alkol çıkan sürücü Pekteş, tedavisinin ardından Çekirge Polis Merkezi'ne götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.​
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.