Hava Durumu

Bursa'da Ferrari fiyatına traktör!

Bursa'da düzenlenen tarım fuarında sergilenen yaklaşık bir milyon liralık ABD'den ithal traktör, çiftçilerden büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Ferrari fiyatına traktör!
Bursa'da düzenlenen "Bursa 14. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı"nda (BURTARIM 2016) görücüye  çıkarılan ve satış fiyatı 322 bin dolar (yaklaşık bir milyon lira) olan traktör, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

22 ülkeden 451 katılımcı firmaya ev sahipliği yapan ve 16 Ekim'kadar sürecek olan fuarın en büyük ilgi odağı olan traktör, gücü, yaptığı işi, lüks otomobilleri aratmayan konforu ve fiyatıyla dikkat çekti.

ABD'den ithal edilen 'New Holland T8 Auto Command Serisi 435' model traktör, 7 traktörün üç günde yapabileceği işi bir günde bitirebiliyor.



Büyük ölçekli çiftçilere hitap eden trektör 6 silindirli, 380 beygir gücünde ve 11 ton kaldırma kapasitesi var. 

Hassas tarım yapan ve sürücüsüz 24 saat iş yapabilir özellikte olan traktörün, daha etkin ve verimli yakıt kullandığı da belirtildi.

Traktör, fuarın ilk gününde alıcı bulmazken, 202 bin eoroluk T7 modelden ise bir adet satıldı.

Fuara gelen çiftçilerden, traktöre takacak ekipmanı bulmanın zor olduğu; buluunsa bile her bir tarım makinesinin neredeyse bir  traktör fiyatında olduğu yönünde açıklama gelirken, traktörün birebir küçültülmüş oyuncağı 150 liralık fiyatıyla ilgi gördü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.