Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da genç kızın gasp yalanı!

Bursa'da bir soyguncunun boğazına bıçak dayayıp paralarını gasp ettiğini iddia eden genç kızın senaryosunu polisler bozdu. Polis ekipleriyle olay yerinde keşif yapan kız, çapraz sorguda yalan attığını, maaşını ailesine vermemek için böyle bir oyun oynadığını itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da genç kızın gasp yalanı!
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde çalıştığı tekstil fabrikasından çıkan K.K (21), maaşını çekmek için bankamatiğe gitti. Parasını çektikten sonra eve gitmek için sokağa giren kız, bıçakla gasp edildiğini iddia ederek 155'i aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri K.K'nin verdiği, siyah ceketli, siyah pantolonlu, uzun boylu ve sakallı bir kişinin eşkal bilgisiyle çevrede operasyon başlattı.



OLAY YERİNDE KEŞİF YAPTIRDI

Bankamatikten para çektikten sonra eve gitmek üzere sokağa girdiğini ve burada bir kişi tarafından boğazına bıçak dayayarak 1020 lirasının ve kolyesinin gasp edildiğini belirten K.K., polis tarafından olay yerine getirildi. Polis ekipleri yaklaşık yarım saat boyunca sokakta gezerek K.K.'den olayın nasıl gerçekleştiğini dinledi. Burada polis ekiplerine olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan K.K., "Siyah montlu ve siyah pantolonlu uzun boylu biri beni takip etti. Sonra sokağa girdiğimde koluma girerek boğazıma bıçak dayadı. Sonra bankamatikten çektiğim parayı benden istedi, aynı zamanda kolyemi de boynumdan çıkartarak buradan kaçtı" dedi.



SOYGUN YALANI KISA SÜRDÜ

Olay yerinde yapılan keşfin ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne götürülmek için ekip otomobiline bindirilen K.K., kendisinden ifade alan polis ekiplerine çapraz sorguda doğruyu söyledi. K.K ifadesinde ailesinin maaşına el koyduğu, maaşının tamamını ailesine verdiği için gasp yalanını ortaya attığını itiraf etti. Polis ekipleri, K.K.'nin üzerinde yaptığı aramada ise 1020 lira paraya ve çalındığını iddia ettiği kolyesine ulaştı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.