Hava Durumu

Bursa'da iş adamlarını böyle dolandırmaya çalıştılar!

Bursa'da kimliği belirsiz kişiler yoğun bakımda yatan vali yardımcısı Cemal Polat'ın ismini kullanıp iş adamlarını dolandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da iş adamlarını böyle dolandırmaya çalıştılar!
Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz dolandırıcılar bir süredir Bursa'daki bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören vali yardımcısı Cemal Polat'ın ismini kullanarak çok sayıda iş adamını arayıp yardım istedi. Bazı iş adamlarının durumu bildirmesi üzerine harekete geçen Bursa Valiliği konuyla ilgili açıklama yapıp şahısların yakalanması için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde araştırma başlattı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Bazı şahıslar tarafından ilimizde bazı firma ve iş adamlarımızdan nakdi yardım talep edildiği öğrenilmiştir. Konu ile ilgili Valiliğimizin herhangi bir ilgisi ve talimatı bulunmadığı gibi adı geçenlerin yakalanması konusunda gerekli tahkikat başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın ve konuyla alakalı tüm ilgililerin; Kendilerini devlet yetkilisi gibi göstererek yapılan yardım talebi ve söylemlere asla itibar etmemeleri, Herhangi bir kişi ya da bir hesap numarasına kesinlikle para yatırmamaları, İlgili birimlerle ivedilikle irtibata geçmeleri önemle rica olunur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.