Hava Durumu

Bursa'da kadın hırsızları mahalleli kadınlar yakaladı

Bursa'nın İnegöl İlçesinde, evlere girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 kadını, mahallenin kadınları yakalayarak polise teslim etti

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kadın hırsızları mahalleli kadınlar yakaladı
Bursa'nın İnegöl İlçesi Orhaniye Mahallesi Zindancık Sokak üzerindeki bir apartmanda evlere girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 kadını, mahallenin kadınları yakalayarak polise teslim etti.



KİMSE YOK DİYE HIRSIZLIĞA BAŞLADILAR

Daha önce de aynı mahallede farklı sokaklarda hırsızlık yaptıkları bildirilen 19 yaşındaki Zekiye C. ile 35 yaşındaki Semra U., bir apartmanın üçüncü katına çıkarak 15 numaralı daireye girdi. 2 kadın, evde kimsenin olmadığını düşünerek değerli eşya ve paraları toplamaya başladı.



GÖZ GÖZE GELEN EV SAHİBİ ÇIĞLIK ATTI

Gelen sesler üzerine oturma odasından yatak odasına gelen ev sahibi 28 yaşındaki M.C., hırsızlarla göz göze gelince çığlık attı. Sesleri duyan apartman sakinleri hırsızları evin içinde yakaladı.



KOMŞULAR DEVREYE GİRDİ

Kadınlar haber verilmesi üzerine mahalleye gelen polis ekiplerine teslim edildi. Hırsızların gözaltına alınmasının ardından gözyaşlarına hakim olamayan ev sahibi komşuları ile yakınları sakinleştirdi. Hırsızlar, polis ekiplerince sağlık kontrollerin ardından karakoluna götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.