Hava Durumu

Bursa'da kar maskeli hırsızlar kameraya yakalandı

Bursa’da kar maskeli 3 hırsızın bir gecede 6 işletmeye girerek soygun yapması güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kar maskeli hırsızlar kameraya yakalandı
Edinilen bilgiye göre, gece 02:00 sıralarında kar maskeli 3 hırsız, tarihi Pirinçhan yanındaki işletmelere gelerek kapıları zorlamaya başladı. Önce bir gözlükçüye giren hırsızlar, daha sonra giyim mağazasına girerek 3 adet dizüstü bilgisayarı çaldı.

Ardından hızını alamayan 3 maskeli hırsız, birbirine yakın mesafede olan 4 lokantanın kapı ve pencerelerini zorlayarak içeri girdi. 3 şüpheli, 500 lira para çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.



Sabah saatlerinde dükkanına gelen işletmeciler karşılaştıkları manzarayla şoke oldu. Dükkanlarına hırsız girdiği fark eden vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını incelemeye alıp, hırsızların 3 kişi ve kar maskeli olduğunu tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, soyulan işletmelerin kapı ve pencerelerinden parmak izi aldı.

Yapılan ilk incelemelerde 3 adet dizüstü bilgisayar, 500 lira nakit para çalındığı tespit edildi. Esnafın zararının 10 bin liranın üzerine olduğu öğrenildi. Polis, 3 maskeli hırsızı yakalamak için araştırma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.