Hava Durumu

Bursa'da katliam gibi kaza! 4 ölü...

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde kamyonun karşı şeride geçip hafif ticari aracı altına alması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da katliam gibi kaza! 4 ölü...
Kaza, saat 20.00 sıralarında Orhangazi- Bursa karayolu Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir kargo şirketine ait Ahmet Ahmetoğlu (53) idaresindeki 16 YR 766 plakalı kamyon, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu esnada karşı şeritten gelmekte olan Mehmet Murat Durdu (34) idaresindeki 27 SY 121 plakalı hafif ticari araca çarpan kamyon, aracı altına alarak yaklaşık 50 metre sürükledi.

\"\"

ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Sürüklenen kamyon ve ticari araç yolun sağında bulunan bir şarampole devrildi. Kazada ticari aracın sürücüsü Mehmet Murat Durdu ile birlikte henüz kimlikleri belirlenemeyen 4 kişi hayatını kaybetti. Kamyon şoförü ise ağır yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine Orhangazi ve Gemlik itfaiye ekipleri ile çok sayıda ambulans sevk edildi. Kamyon içinde sıkışan ve ağır yaralı olan kamyon şoförü itfaiye ekipleri tarafından kamyon içinden çıkarılarak ambulansa konuldu.

\"\"

CESETLER 2 SAATLİK ÇALIŞMA İLE BULUNDUĞU YERDEN ÇIKARILDI

Kaza nedeniyle olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerinde güvenlik önlemi alan ekipler, Orhangazi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cesetler itfaiye kurtarma ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu araç içerisinde çıkarıldı. İki ayrı cenaze aracına konulan 4 kişinin cesedi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

\"\"

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Kazada kamyonun karşı şeride geçip altına aldığı ticari araç hurda yığınına dönerken, kazaya karışan araçlar çekici ve vinç yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİN VİDEOSU
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.