Hava Durumu

Bursa'da kazasız gün geçmiyor! 2 kaza 8 yaralı

Bursa-Ankara karayolunda İnegöl ilçesi Babasultan mevkiinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kazasız gün geçmiyor! 2 kaza 8 yaralı
Aynı yerde meydana gelen kazaların ilkinde aynı otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bursa’dan İnegöl istikametine seyir halinde olan T.Ş. yönetimindeki 16 ZM 717 plakalı otomobil, Babasultan mevkiinde virajı alamayınca yolun sağındaki bariyerlerle tarlalık alanın arasındaki su kanalına girdi. Su kanalı boyunca ilerleyen otomobil, kanal ortasındaki beton arka çarparak durabildi.

Kaza sonucunda otomobil sürücüsü T.Ş. ile otomobilde bulunan Ö.Ş. (34), G.Ş. (37), E.Ş. (9), Vera S.Ş. (4) ve M.Ş. (4) yaralandı. Yaralanan 3’ü çocuk 6 kişi, yoldan geçen sürücülerin yardımı ile araçtan çıkarıldı.



Aynı yerde yaşanan diğer kaza ise hatalı sollama sonucu meydana gelirken yaşlı çift ölümden döndü. İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde olan 60 yaşındaki N.E. yönetimindeki 16 CPC 51 plakalı otomobil, Babasultan mevkiinde önünde seyir halinde olan M.K. yönetimindeki 16 LMT 23 plakalı otomobili sollamak istedi. Sollama yaptıktan sonra sağ şeride geçmek isteyen N.E. yönetimindeki özel otomobile, solladığı otomobil yandan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan 16 CPC 51 plakalı otomobil savrularak orta refüjdeki ağaçlara çarparak durabildi. N.E. ile yanında bulunan eşi A.E. araç içerisinde sıkıştı. Kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, sıkışan çift kurtarma ekibi tarafından kurtarıldı. Yaralanan çift, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
İki kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.